Skip to content

2. IZI ROOF kétmodulos fémcserép

Műszaki adatlap

Fedőszélesség: 1183 mm
Teljes szélesség: 1233 mm
Lemezvastagság 0,5 mm
Teljes profilmagasság: 38 mm
Mintamagasság: 30 mm
Mintamagasság: 363 (lapok közötti távolság 350 mm)
Egy cserepeslemez tábla effektív (fedő) felülete: 0,828 m2

IZI ROOF egy kétmodulos fémcserép

Az IZI ROOF egy kétmodulos fémcserép, melynél a legapróbb részleteket is figyelembe véve alkottunk meg. Tökéletesen sima felülete szerény eleganciával és futurisztikus jellegével nyűgöz le. Időnek és múló trendeknek ellenálló tetőfedést képezve. Utánozhatatlan forma, egyszerű és gyors felhelyezés, kivételes tartósság, „Z” típusú borda, valamint ismétlődő szín és struktúra. Ezek az IZI ROOF, előnyei, melyeket 55 év garancia igazol.

IZI ROOF moduláris cserepeslemezek

A tető teljes megjelenése nem csak a színből, az alakból, hanem a fény és az árnyék játékából áll. A termékünk létrehozásakor mindezen szempontokat figyelembe vettük. Mindezt azért tettük, hogy olyan tetőfedő anyagot hozzunk létre , amely ötvözi a legmagasabb esztétikát, funkcionalitást és tartósságot, valamint a biztonságot és a gyors felszerelést.

MAGAS „Z” TÍPUSÚ BORDA

A „Z” bordázattal létrehozott áttörést jelentő profilozási technológia, mély árnyékot képez a modulok között. Ennek köszönhetően a fedés egyedülálló, dinamikus formát mutat, minden megvilágítási körülmény mellett . A bordázat árnyéka nem csak a cserepeslemez megjelenését formálja, hanem mindenekelőtt a csavarokat és a lemezek közötti vízszintes illesztéseket kevésbé teszi láthatóvá. Ez nagymértékben befolyásolja a tetőfedés esztétikáját.

ANTI-WAVE

Az ANTI-WAVE egy pontosan kialakított rögzítési bemélyedések a lemez azon pontjain, amelyek optimálisak a rögzítéshez. Ennek a megoldásnak az alapvető előnyei a következők: a rögzítés optimális telepítési helyének meghatározása, ƒ a síkfelület hullámzásának és feszültségének csökkentése. Nem kell gyalulni a léceket a tető lejtési szögéhez, ƒ a bemélyedések csökkentik a rögzítés láthatóságát, a bemélyedések alakja megkönnyíti a nedvesség eltávozását a rögzítési pontoknál.

EASY LINK

EASY LINK: annak érdekében, hogy elkerülhető legyen a négy egymást átfedő lemez illesztési helyén a lemezek kidomborodása, az IZI ROOF moduláris cserepeslemeznek az alsó függőleges mintában sarokkivágása van. Ez lehetővé teszi, hogy ne találkozzon négy lemez egymáson az illesztési ponton, és biztosítja, hogy a fedési felület egy síkban fusson. Ezen kívül a szélső bordázatok speciálisan kialakított profi lja lehetővé teszik a lemezek tökéletes illesztését egymáshoz úgy, hogy ne legyen látható a toldás vonala.

MODULARITÁS

Gyors és egyszerű rögzítés alacsony költségek mellett.

TORX típusú csavarok

TORX típusú csavarok (IZI Roof, ZET Roof), vagyis a kötőelemek kevésbé láthatóak aminek köszönhetően nagyobb esztétikát kölcsönöz a tetőnek.

További információ a bevonatokról színekről.

HERCULIT® [HC]

HC3009, HC7016, HC8004, HC8017, HC9005

ULTIMAT [UTK]

UTK23, UTK24, UTK31, UTK33

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„2. IZI ROOF kétmodulos fémcserép” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük