Skip to content
Kezdőlap » Bevonatok és színek

Bevonatok és színek

Tekintse át bevonatrendszerinket


Bevonatok és színek

HORGANY [ZN]*

A lemezek folytatólagos eljárásban mindkét oldalukon tűzihorganyzottak, ez biztosítja az acélmag korróziómentességét. Felületük lehet jellemzően „pikkelyes” vagy „nem pikkelyes”. A „nem pikkelyes” kivitelt sima, egyöntetű, a legmagasabb esztétikai igényeket is kielégítő felület jellemzi.

*Csak trapézlemezhez érhető el.

ALUCINK [AZ185]**

Alumínium-cink ötvözettel a tűzihorganyzáshoz hasonló eljárásban mindkét oldalán bevont acéllemez. E bevonatnak köszönhetően a lemezek megfelelnek a levegőn, ill. nedves környezetben fellépő korrózióval szembeni ellenállóképességre vonatkozó legszigorúbb követelményeknek is. Ezen túlmenően SPT polimer  (ún. Easy Film®) védőréteggel is el van látva, ami védi az éleket is a lemeztekercsekben és javítja a felületek megjelenését.

**Csak trapézlemezhez érhető el.

Garanciális időszak: 25 év*

* A garanciális feltételek a garancialevélben vannak összefoglalva

POLIESTER INTERIOR [INT]*

Sima, fényes felületű, 15 µm vastag poliészter-réteggel bevont lemez. A szerves bevonat vékonyságára tekintettel elsősorban beltéri felhasználásra szánt, illetve olyan épületelemekhez, amelyek nincsenek kitéve az időjárás közvetlen hatásainak.

*Csak T90-200 közötti trapézlemezhez érhető el.

POLIESTER STANDARD [RAL]

Az alap szerves bevonat 25 µm vastag. A felület egyöntetű, sima: fényes vagy metál. Széles körben felhasználható anyag. Igen gazdag, az univerzális RAL színskála szerinti színválasztékban kapható.

Garanciális időszak: 10 év*

* A garanciális feltételek a garancialevélben vannak összefoglalva

ULTIMAT [UTK]

Az ULTIMAT [UTK] egy 35 mikron vastag bevonat, mely nagyban ellenáll a korrózió és az UV sugarak káros hatásainak (RC4 / RUV4). Szemcsés struktúrája, a természettől ihletve, emlékeztet a már jól ismert MAT 35 Standard [TK] bevonatra. Az ULTIMAT [UTK] bevonat nem tartalmaz krómot és nehézfémeket.

Erre az új bevonatra 20 év garanciát vállalunk.
30-éves garanciát vállalunk a COMPACT SÉRIE s termékeinkre az új ULTIMAT [UTK] bevonatokra a következő színekben UTK23, UTK24, UTK31 és UTK33, amennyiben INGURI ereszrendszert is vásárol hozzá.

35 Multilayer [SP35/MULTI]

40 mikron vastagságú poliészter lakk Z275 cink vagy ZM120 cink-magnézium réteggel, jellegzetes fát imitáló kinézettel és megfelelő korrózió és UV sugárzás elleni védelemmel. Ezek a tulajdonságok különösen alkalmassá teszik arra, hogy külső burkolatként alkalmazzák,, főleg olyan helyeken, ahol a környezeti hatásoknak való fokozott kitettség ellenére is fontos az esztétika.

MAT 35 Standard [TK]

Kétoldalt horgonyzott fémréteggel, korrózióvédő réteggel, és egy oldalon dekoratív szerves réteggel bevont acéllemezek. Előnyük a mechanikai sérülésekkel és a korrózióval szembeni rendkívül magas ellenállás, a könnyű formázhatóság és a jó esztétikai értékük. A lemezt 35 μm vastag szemcsés textúrájú matt szerves bevonat borítja. Az alapmodell 9 színt tartalmaz, de lehetőség van a színmintán kívüli színben történő leszállításra is.

Garanciális időszak: 15 év

HERCULIT® [HC]

Európa legjobb kohói számára piacvezető lakkokat gyártó üzemmel együtt kidolgozott bevonat. A korábbi bevonatok hosszan tartó megfigyelése és ügyfeleink, főként a tetőfedők, igényeinek felismerése eredményeképpen egy olyan terméket hoztunk éltre, mely számos tulajdonságot ötvöz magában. A HERCULIT® egy 35 μm vastagságú poliuretánokkal keményített poliészter, mely rendkívül ellenálló a különféle mechanikai sérülésekkel szemben.

Több hónapig tartó kutatómunka, kísérletezés és laboratóriumi vizsgálatok után az előző verziónál megközelítőleg 30%-kal keményebb bevonatot kaptunk, így megőrizve vastagságát (35 μm) és formálhatóságát. Mindezen paramétereknek köszönhetően rendkívül tartós termék, amely tökéletes lesz a legigényesebb tetőkhöz is.

Garanciális időszak: 40 év,
a ZET® számára 55 év*

* A garanciális feltételek a garancialevélben vannak összefoglalva

ICE COVER® ZM [ICep]

Vastag (35 μm) szerves réteg bevonat érdekes struktúrával, mely vastag festékrétegre emlékeztet. Acél magját cink és magnézium ötvözet borítja, ez a megoldás nagyobb védelmet és korrózió-állást biztosít. Ennek eredményeképpen fokozottan ellenáll a fehér és vörös korróziónak C3 környezetben.

Garanciális időszak: 35 év*

* A garanciális feltételek a garancialevélben vannak összefoglalva