Skip to content

6. FIT MODULÁRIS TETŐPANEL

MŰSZAKI ADATOK

ELNEVEZÉS FIT S FIT L
KORCMAGASSÁG 22 22
FEDŐSZÉLESSÉG 527 527
TELJES SZÉLESSÉG 558 558
LEMEZVASTAGSÁG 0,5 0,5
A LEMEZ HOSSZÚSÁGA 1080 2040
HATÉKONY HOSSZÚSÁG 1050 2010
AZ ÁTFEDÉS HOSSZA A LEMEZEK FELOSZTÁSAKOR 30 30

FIT MODULÁRIS TETŐPANEL

MODULARITÁS, TÖKÉLETESSÉG, TARTÓSSÁG

FIT Moduláris Tetőpanel a legújabb termék a BP2.eu márkakínálatában. Miközben modern megoldásokat alkalmaz, mégis a múltra utal. Megjelenése a sok évvel ezelőtti klasszikus tetőkre emlékeztet, melyeken a lemezeket, akárcsak a FIT paneleket, függőlegesen, váltakozva illesztették egymáshoz, ami egyedülálló vizuális hatást kelt. Ezenkívül a bepattanó zár technológia olyan vizuális hatást tesz lehetővé, mint egy hagyományosan meghajlított korc esetén.

MODULARITÁS

Korszerűség, hatékonyság, funkcionalitás.

A panel moduláris felépítésének számos előnye van – jelentősen felgyorsítja a szerelést, egyszerűbb szállítást tesz lehetővé és a szabadalmaztatott csatlakozórendszerek megkönnyítik a tetőfedők munkáját. További előnye a hagyományos tetőfedő anyagokhoz kapcsolódó vizuális hatás.

MICRO RIB

A tökéletes kidolgozás a magas esztétikában tükröződik.

Sima felület vagy MICRO RIB hosszanti profilírozás a panel teljes felületén, amely minimalizálja a hullámosodás fellépésének lehetőségét.

SEAL PROTECT

További védelem a változékony időjárási viszonyok ellen.

A gyártás során egy speciális tömítőanyagot préselnek be a lemez hajtásába. Jellemző rá nagyfokú rugalmasság és a változó időjárási viszonyokkal szembeni ellenálló képesség.

BEND LOCK

A legújabb technológia a kifogástalan tető megjelenéséért.

A műszaki megoldás, amelynek célja a panelt a tetőeresz részénél visszahajtása a vágott él elrejtése és a csavarok szerelésének szükségességének kiküszöbölése érdekében. Azonkívül a BEND LOCK alsó behajtása ferdén van vágva, ami megkönnyíti a panelek vezetését és összekapcsolását a hosszuk mentén.

EASY LINK

A lemezek úgy illeszkednek egymáshoz mint még eddig soha korábban.

A szabadalmaztatott megoldás lényege a dombornyomás sarkának kivágása a három lemezréteg átfedésének elkerülése céljából az illesztési ponton. Ezen kívül a szélső bordázatok speciálisan kialakított profilja lehetővé teszik a lemezek tökéletes illesztését látható hosszanti összekapcsolások nélkül.

BIZTONSÁGOS CSOMAGOLÁS

Praktikus és kényelmes csomagolás.

A FIT tetőpanel két szabványos hosszúságban kapható: 1080 mm és 2040 mm, lehetővé téve a gyors és egyszerű szerelést, alacsony kapcsolódó költség mellett. Az ergonomikus csomagolás emellett megkönnyíti a szállítást és a tárolást.

HERCULIT® [HC]

HC3009, HC7016, HC8004, HC8017, HC9005

ULTIMAT [UTK]

UTK23, UTK24, UTK31, UTK33

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„6. FIT MODULÁRIS TETŐPANEL” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük